barber shop
barber shop barber shop
Tisztelt Kiállító, Érdeklődő!
 
2017. szeptember 24-én kerül megrendezésre a Budai Zeneház Fonó épületében a Tárnoky László emlékverseny a TÁRNOKY FODRÁSZISKOLA, és a GELLEI HAJVILÁG Kft. szervezésében.
Ezen a napon az ide látogatók (Budapest, XI. ker Sztegova u. 3.) betekintést nyerhetnek – versenyzők és bemutatók technikáin keresztül a legújabb divat-, szépségápolási-, és egyéb trendek – kényeztető világba.
 
A szakmai nap 4 fő irányvonala  
Már maga a bajnokság is vitalitással, egy folyton mozgásban levő látványvilággal tölti be a teret, de az egész napos rendezvényen fodrász-, sminkes-, egyéb szakmai workshopok, szakmai oktatás, látványos színpadi show-k és csupa olyan, a legkedvesebb elfoglaltságainkra építő program várja a szakmát és a laikus érdeklődőket, amelyek egy gondtalan, a szépet előtérbe helyező világ érzetét nyújtják a vendégek számára.
 
A rendezvény közönsége (várhatóan 500-600 fő) + az átmenő látogatók, a kb várható 100-300 versenyző munkáját kísérhetik figyelemmel. Egy ilyen rendezvényhez szervesen hozzátartoznak a TERMÉKBEMUTATÓK, amelyek a versenyszámok között kerülnek megrendezésre.
 
A kiállítók 10-20-30 percben mutathatják be termékeiket, minden technikával felszerelt színpadon, melyeket a rendezvény alatt árusíthatnak is.
 
Amennyiben Ön is szeretne saját termékbemutatóval vagy bármilyen POS eszközzel jelen lenni a rendezvényen, vagy bárminemű kérdése felmerült a rendezvénnyel kapcsolatban, kérem, hogy jelezze felénk, és átbeszéljük az együttműködés feltételeit.
 
A rendezvény területi alaprajza:
 
A pirossal és sorszámmal jelölt kiállítói helyek mérete kb. 1m2.
Kérjük, jelezze, hogy melyik hely lenne megfelelő az Ön számára.
 
Természetesen nagyobb helyigény esetén, az egymás mellett lévő kiállító helyek összevonhatóak, valamint jelöltünk nagyobb helyeket is, ezeknek a díját személyesen tudjuk egyeztetni.
 

A nap eseményei 3 helyszínen zajlanak.
 
1. NAGYTEREM + színpad  155m2
2. VENDÉGTÉR + színpad  77m2
3. SZÍNHÁZTEREM + színpad  293m2
 
A rendezvény helyfoglalási díjai:
 Termékárusító hely 20.000,-Ft/m2 – 30.000,-Ft/m2
 Poszter, molinó elhelyezés 5000-.Ft-tól
 Termékbemutató, divatbemutató nagyszínpadon 10, 20, 30 perces
műsorszámok esetén megbeszélés alapján.
 
A rendezvényen a szakmai és egyéb média megjelenésére is számítunk!
Bővebb információval, illetve jelentkezéssel kapcsolatban várjuk jelentkezését:
Péter Maya – Gellei András
 
mail: versenyemlek@gmail.com
 
mobil: +3630/922-5827

wlink | weboldal